Neem contact op

Canarian Legal Alliance

Facebooktwittergoogle_plus

Canarian Legal Alliance – Gran Canaria

Canarian legal alliance

Canarian Legal Alliance – het beruchte bedrijf uit Gran Canaria – ook wel gewoon CLA genoemd is van plan om middels een ex timeshare verkoper en het bedrijfje X-Change Consult, zich te richten op vooral Nederlandstalige Timeshare eigenaren. Tot zover zegt dit u waarschijnlijk niet veel. Wij zullen daarom wat meer achtergrond informatie over zowel Canarian Legal Alliance alsook over haar gelieerde bedrijfjes en/of personen geven. Zij hebben allemaal 1 drijfveer: Het geld van timeshare eigenaren zo snel mogelijk uit uw zakken te halen.

Canarian Legal Alliance – CLA – Reclaim GC

Deze 3 namen zijn allen gelieerd aan het beruchte timeshare bedrijf “Club Puerto Atlantico” gelegen in Arguineguin op Gran Canaria. Deze was vrij recentelijk nog uitgebreid in het nieuws omdat 58 medewerkers van de genoemde bedrijven in 2013 waren gearresteerd op verdenking van het oplichten van timeshare eigenaren en vakantiegangers.  De website Mindtimeshare schreef er het volgende over:

Op 22 juli 2013 heeft een speciale unit van de nationale Spaanse politie, afdeling georganiseerde misdaad, de kantoren van een timeshare bedrijf op Gran Canaria betreden. 74 personen zijn gearresteerd. Het gaat hierbij voornamelijk om het timeshare bedrijf Club Puerto Atlantico en het bedrijf Reclaim GC, deze zegt dat ze geld voor timeshare eigenaren terughalen, omdat deze volgens hen zij bedrogen door de timeshare industrie.. De eigenaar van deze bedrijven is Eugen Kaiser, deze is ook het brein achter het dubieuze bedrijf Canarin Legal Alliance

Op het sales deck van Club Puerto Atlantico werden, middels de bekende kraskaarten, vakantiegangers uitgenodigd om hen vervolgens timeshare te verkopen of om hen een ander dubieus vakantie product te verkopen, zoals het beruchte “Voyager Travel“.

De keerzijde van Canarian Legal Alliance en Club Puerto Atlantico

Canarian Legal Alliance

De eigenaar van CPA is Eugen Kaiser, eveneens het brein achter Reclaim GC en nu de initiator van Canarian Legal Alliance. Wat doet Canarian Legal Alliance eigenlijk. Het bedrijf zegt dat ze timeshare eigenaren die zich bedrogen voelen, of die timeshare contracten hebben afgesloten die wettelijk onjuist waren, te gaan helpen om geld terug te vorderen.  Wel moeten de timeshare eigenaren om hieraan mee te kunnen doen, eerst een ruim bedrag betalen, Canarian Legal Alliance noemt dit de “Legal Fees”, De klanten krijgen geen enkele garantie dat de ze of van hun timeshare afgeraken of dat er een succesvolle claim kan worden opgestart. Een zeer frapant en uiterst merkwaardig detail is dat Canarian Legal Alliance – CLA,  zich hierbij  voornamelijk op het timeshare bedrijf Anfi Del Mar op Gran Canaria richt.

Wie was dan eigenlijk de hoofdverantwoordelijke bij Anfi Del Mar, die deze dubieuze contracten afsloot? Dit was de Sales Director. 1 van de belangrijkste Sales Directors bij Anfi was voor een lange tijd….. Eugen Kaiser!! De man, die dus aan vele personen een dubieus en onwettig timeshare contract heeft verkocht (voor zeer veel geld), wil nu dus nog een keer veel geld verdienen aan deze klanten!! Klanten worden vaak ongevraagd door Canarian Legal Alliance benaderd middels Cold Callers. Wij hoeven niet uit te leggen hoe CLA aan de gegevens van deze klanten komt.

CLA – Canarian Legal Alliance

Wij hebben nu vernomen dat Canarian Legal Alliance nu middels een Belgisch bedrijfje, gerund door een notoire Ex- timeshare verkoper van onder andere Silverpoint, ook de Nederlandse timeshare eigenaren wil gaan benaderen. Canarian Legal Alliance schermt nu met een paar kleine succesjes die ze hebben behaald bij het bedrijf Anfi Del Mar. Andere successen zijn ons niet bekend. Wel bekend is dat vele andere timeshare eigenaren zeer veel geld hebben betaald aan CLA en nu al jaren wachten op enig teken van succes. Vaak hebben zijn hoge bedragen, op voorhand, betaald aan Canarian Legal Alliance, echter van hun timeshare zijn ze nog steeds niet af en een claim is nooit ontvangen of opgestart. Zou dit misschien kunnen komen door het feit dat ze geen timeshare eigenaar waren bij Anfi Del Mar?

Wij willen iedereen afraden om zaken met te doen met Canarian Legal Alliance of met aan hen gelieerde bedrijfjes. Wilt u uw timeshare contract gegarandeerd laten ontbinden? Of wilt u uw timeshare annuleren, dan zijn er andere-, veel betere opties!

Bronnen:

Club Puerto Atlantico en Canarian Legal Alliance

The Daily Mail

Duitse gedupeerde van CPA doet aangifte bij Politie Duitsland

Uw timeshare annuleren en geld terugvorderen

CLA achtergronden

Facebooktwittergoogle_plus

Bericht delen

Lees meer!