Neem contact op

Mindtimeshare

Facebooktwittergoogle_plus

Mindtimeshare

Het bedrijf Mindtimeshare wil graag naar voren treden als zijnde een advies orgaan voor timeshare consumenten die een probleem hebben. Tevens waarschuwd Mindtimeshare voor oplichters die actief zijn in deze dubieuze branche. Klik hier!

Waarom staat er op de website van dit bedrijf dan helemaal niets over de timeshare industrie zelf? Waarom staat er niets geschreven over de timeshare bedrijven zoals: Enduria Travel en Atlantic Experience (Atlantic Beach Club), Anfi Group op Gran Canaria, Silverpoint op Tenerife, Club La Costa, Diamond Resorts, Marriott Vacation Club, Onagrup, MGM MUTHU (Portugal en Spanje), Westgate Resorts (USA), Mystic Dunes (USA), Vacation Village (USA), Grandview Las Vegas (Daily Management), Crown Resorts (Spanje) en vele andere timeshare bedrijven. ZIj verkopen  nog steeds hun timeshare producten met behulp van leugens en misleiding, ze verzwijgen de onderhoudskosten enz. Het zijn juist deze timeshare resorts die op een zeer dubieuze en twijfelachtige wijze hun timeshare producten aan de man brengen? Het is toch heel erg vreemd dat op de website van Mindtimeshare helemaal niets over deze timeshare resorts vermeld staat. Geen enkele waarschuwing! Het hooggerechtshof heeft onlangs een uitspraak tegen Anfi gedaan. Ook hierover vinden we helemaal niets terug op de website van Mindtimeshare. Die overigens alleen gecontacteerd kan worden per email (?) Wij van Timesharehulp hebben al vaak geprobeerd contact te leggen met de heer Garcia van Mindtimeshare, iedere keer zonder enig resultaat! Dit is op zijn minst erg vreemd te noemen!

Mindtimeshare – Doofpot website Mindtimeshare

Waarom zwijgt Mindtimeshare over de vele aanklachten tegen de diverse timeshare resorts, vooral tegen Silverpoint (vroeger ‘Resort Properties’)?  Silverpoint is door het Spaanse gerecht verantwoordelijk gehouden voor de oplichtingspraktijken van Resort Properties. De naamswijziging heeft dus niets geholpen. Mark Cushway, de CEO van Silverpoint is door de Spaanse justitie aangeklaagd. Geen woord hierover op de website van Alberto Garcia van Mindtimeshare.

Wie is Mindtimeshare?

De eigenaar van Mindtimeshare is de heer Alberto Garcia, een voormalig Spaans (corrupt?) politieagent die het uithangbord is geworden van bedrijven zoals de RDO en TATOC. De RDO verdient haar geld via hun leden. Leden zoals: Anfi, Silverpoint, Diamond Resorts, Club La Costa enz. enz. De RDO verdient geld op ieder timeshare verkoop gedaan door haar leden. De RDO heeft bepaalde klankborden of spreekbuizen zoals Mindtimeshare, TATOC, Timeshareelimination e.a. ingeschakeld om angst te verspreiden en timeshare eigenaren ertoe te bewegen om vooral niets te doen! Dit zodat deze leden gebonden blijven aan de timeshare resorts. Mindtimeshare maakt onderdeel uit van de grote, ondoorzichtige en stinkende poel die timeshare heet. Het is treurig te moeten constateren dat zelfs in Nederland een stichting zoals TECIN  het bedrijf Mindtimeshare probeert te versterken. De stichting is bekend van de collectieve actie tegen Palm Oasis, terwijl op voorhand toch zeer duidelijk was dat deze actie geen enkele kans van slagen had. Deze collectieve actie had geen succes en de gedupeerden zijn hun geld kwijt, echter hun timeshare zijn ze niet kwijt geraakt!

Vergeet niet dat deze stichting alle uitingen van Mindtimeshare klakkeloos overneemt.

Mindtimeshare

 

Facebooktwittergoogle_plus

Bericht delen

Lees meer!