Neem contact op

Stichting Tecin misleiding?

Facebooktwittergoogle_plus

Stichting Tecin – vraagtekens?

Stichting TeCin, oftewel de stichting timeshare en consument in Nederland is een stichting die informatie geeft voor de niet-timeshare eigenaar? Deze doelgroep wordt door stichting TECIN gewaarschuwd tegen de activiteiten van timeshare bedrijven. Wij juichen dit van harte toe. De groep die eigenlijk geholpen zou moeten worden, hebben hier echter niet veel aan. Met andere woorden. De timeshare eigenaar zelf heeft niet veel aan deze informatie. Deze worden liever concreet geholpen bij hun timeshare probleem. Stichting TeCiN kan (of wil) hierin niets betekenen.

Stichting Tecin

De stichting Tecin is de laatste tijd vooral in het nieuws gekomen door het plaatsen van zeer veel leugens op haar website. KLIK HIER om een rectificatie te lezen die de stichting  heeft moeten plaatsen omdat het heeft getracht om het gerenommeerde bedrijf Timesharestop door middel van verzonnen informatie en leugens in diskrediet te brengen. Er ontstond veel ophef over deze leugens. Hoe kan men een stichting Tecin ,die zegt dat ze er is voor de timeshare eigenaren, nog serieus nemen. Waarom al deze leugens?

Stichtig Tecin blijft leugens verspreiden

Men zou denken dat Stichting Tecin na het plaatsen van deze rectificatie is gestopt met het plaatsen van leugenachtige informatie. Echter niets is minder waar. Afgelopen week heeft de Stichting Tecin wederom een poging gewaagt om hetzelfde bedrijf Timesharestop wederom in diskrediet te brengen. Zeer veel klanten van ons waren hier zeer verbolgen over, ook onze collega’s van Timeshare Alarm vonden het nodig om hierover een stuk te schrijven op hun website. Ditmaal heeft de voorzitter van deze stichting Tecin een artikel geplaatst op haar website, waarin ze met absoluut verzonnen en gemakkelijk te weerleggen informatie een poging heeft gewaagd om wederom dit bedrijf in een kwaad daglicht te plaatsen. Gelukkig heeft Timesharestop zeer snel en fantastisch hierop gereageerd door alle leugens Punt voor punt te weerleggen. Zelfs wij van Timesharehulp zijn van deze zeer dubieuze actie van de stichting Tecin geschrokken. Hoe is het mogelijk dat deze stichting  beschuldigingen uit terwijl zij zelf al beaamt op haar website dat de informatie van Timesharestop wel degelijk juist is. Leest u op uw gemak het artikel zoals geplaatst door de Stichting Tecin en trek uw eigen conclusies. Belangrijk om te weten: De stichting  heeft naar aanleiding van de respons van Timesharestop besloten om het door haar geplaatste artikel per direct te verwijderen. Dit aangezien Timesharestop alle leugens aantoonbaar heeft weerlegd.

Lees hier het artikel onlangs door Stichting Tecin geplaatst, en vervolgens weer verwijderd. Lees hier het artikel onlangs door Stichting Tecin geplaatst, en vervolgens weer verwijderd.

Naar aanleiding van deze leugens kon Timesharestop niet anders dan hierop te reageren. Timesharestop reageert hier zeer nauwkeurig en absoluut onweerlegbaar op.  Het komt er in het kort eigenlijk op neer, dat deze Stichting Tecin zelf niet weet wat de inhoud van haar eigen website is. Feit is wel dat de inhoud van de website van Stichting Tecin absoluut onbetrouwbaar is! Leest u hieronder het fantastische en zeer goed onderbouwde antwoord van Timesharestop.

Lees hier het fantastische antwoord! Te lezen op de website van Timesharestop Lees hier het fantastische antwoord! Te lezen op de website van Timesharestop

Om het een en ander nog te verduidelijken willen wij iets meer uitleggen geven over de onderstaande foto’s:

Foto 1: is een rectificatie die de stichting Tecin heeft moeten plaatsen op haar website. Dit omdat Tecin zeer veel leugens vertelde op haar website. Hier is tegenop getreden met deze rectificatie als gevolg
Foto 2: Hierin schrijft de voorzitter van de Stichting Tecin op zijn eigen website dat de Stichting Tecin inmiddels een NAUWE BAND HEEFT MET HET ENFORCEMENT TEAM VAN DE RDO. Dit zijn dus de eigen woorden van deze voorzitter van Tecin
Foto 3, Quote 10: Hierin beschuldigt dezelfde voorzitter van Tecin het bedrijf Timesharestop omdat zij zeggen dat Tecin nauwe banden heeft met het enforcement team van de RDO… Dit artikel moet volgens de voorzitter van Tecin per direct worden verwijderd….

Begrijpt u het nog? Wij allang niet meer. Feit is dat deze voorzitter van Tecin het niet zo nauw neemt met de waarheid. Iets dat dus al eerder is gebleken.

Stichting TECIN – misleidend?

De stichting Tecin waarschuwt ieder die het maar horen wil om nooit enig geld vooraf te betalen aan bedrijven die zeggen een rechtzaak te willen beginnen tegen een timeshare organisatie. Klik Hier! Maar gelijktijdig doet deze stichting precies hetzelfde! Stichting TeCiN roept gedupeerden op om zich te melden zodat ze een gezamenlijke actie – een Class Action – kan opstarten tegen de timeshare organisaties. Zij doet dit ook via de stichting timeshare Legal Claim, waarvan de website momenteel offline is. Wij citeren van de website van deze stichting: “Gezien de enorme kosten en tijd en energie die nodig zijn om de juridische mogelijkheden te onderzoeken en zo nodig uit te voeren is het verenigen van krachten van groot belang. Voor een beperkte bijdrage kunt u deelgenoot worden van collectieve procedures van de Stichting Timeshare Legal Claim. U wordt dan op de hoogte gehouden van de werkzaamheden van de Stichting en de procedures die zij namens belanghebbenden opstart”.   Stichting Tecin

Stichting TeCin beweert op haar website dat ze een nauwe band heeft met het enforcement team van de RDO. En TeCiN volgt de website van het RDO Enforcement Team, Mindtimeshare genaamd.
Wie zijn eigenlijk die goede partners van stichting TeCiN? Wie zijn de RDO en Mindtimeshare waar deze stichting zulke nauwe en goede banden mee heeft?

We weten nu allemaal wel dat de RDO geen betrouwbare instantie is voor timeshare eigenaren. De timeshare eigenaren die ontevreden zijn en zich ‘genomen’ voelen door de timeshare industrie en het overkoepelende orgaan de RDO. De wens hun timeshare ontbinden is veelgehoord. Hoe verklaart men het, dat de problemen die veroorzaakt worden door de timeshare resorts, niet worden aangepakt. Hoe verklaart men het dat een bedrijf als Mindtimeshare zich uitgeeft als beschermer van de timeshare consument, terwijl het gelijk in handen is van de timeshare industrie? Hoe verklaart men het dat de stichting TeCiN, die zegt dat ze het opnemen voor de timeshare eigenaren, gelijktijdig alles publiceren van een bedrijf als Mindtimeshare. Hoe verklaart men het dat stichting TeCiN, die zegt dat ze er zijn voor de timeshare eigenaren, zulke goede en nauwe banden heeft met de RDO? KlIK HIER!

Stichting Tecin, het verlengstuk van Mindtimeshare (en RDO?)

De feiten m.b.t. stichting Tecin spreken voor zich en zijn zeer duidelijk. Indien u uw timeshare wilt beëindigen of u wilt een oplossing voor uw timeshare problemen, dan raden wij u als eerste aan om helder na te denken over hetgeen u leest op de diverse websites van bedrijven en stichtingen. Er zijn gelukkig voldoende mogelijkheden voor u als timeshare eigenaar om uw timeshare te kunnen beëindigen en genoegdoening te behalen.

In ieder geval houden wij Silverpoint, Mindtimeshare en vooral stichting TECIN in de gaten. Als het doel van deze stichting, de RDO en Mindtimeshare is om timeshare consumenten angstig en onzeker te maken, dan zullen wij dit zeker gaan verhinderen.

Bent u in contact geweest met de stichting Tecin, Zowel positief als ook negatief dan horen wij dit graag van u. Belangrijk: Het gaat hierbij alleen over timeshare gerelateerde onderwerpen. Berichtgevingen, insinuaties en eventuele wel of niet bewezen beschuldigingen met betrekking tot het verleden van de oprichter van deze stichting, hebben hier geen betrekking op en zullen door ons niet beantwoord of gepubliceerd worden. Ons doel is het om timeshare eigenaren gratis te adviseren en/of te helpen bij het oplossen van hun timeshare problematiek waarvan de Stichting Tecin deel van lijkt uit te maken.

Zou Tecin zich onthouden van leugens, dan zouden wij hier geen artikel aan hoeven te wijden. De voorzitter van de Stichting Tecin blijft zich echter wentelen in leugens en misleiding. Dit gaat ten koste van de timeshare eigenaar, waardoor wij ons genoodzaakt zien om dit te melden.

Stichting Tecin

 

Facebooktwittergoogle_plus

Bericht delen

Lees meer!