Neem contact op

Facebooktwittergoogle_plus

Timeshare oplichting

Timeshare oplichting

Timeshare oplichting –  in deze categorie kunnen we niet genoeg waarschuwen voor de zogenaamde cold callers. Timeshare oplichting wordt vooral uitgevoerd door bedrijven of personen die op de een of andere manier aan uw gegevens zijn gekomen. Zij bellen u eigenlijk altijd met hetzelfde voorstel: Ze hebben een koper gevonden voor uw timeshare eigendom die bereid is veel geld te betalen hiervoor. Kijk uit voor dit soort timeshare oplichting! Of u wordt benaderd door hen met de mededeling dat u recht hebt op een schadevergoeding en nodigen u uit om deel te nemen aan een “Class Action” tegen RCI of tegen uw timeshare resort. Dit gebeurd ook nog eens op een ‘No Win No Fee’ basis. Deze vorm van timeshare oplichting gebeurd met grote regelmaat.  Voorbeelden hiervan zijn o.a. de RCI Action Group die behoort aan een bedrijf in zuid-Spanje met vestigingen in Engeland. Dit bedrijf gebruikt diverse websites. Ook in Nederland is er een bedrijf (Stichting) dat een class action wilde opstarten tegen een timeshare resort. De voorzitter van deze stichting ontkent nu ten stelligste dat zij iets te maken heeft met deze class action! Waarom ontkent hij dit? Is hier sprake van timeshare oplichting? Hoe is dit mogelijk? Is er iets te verbergen? Wij denken van wel en hebben de bewijzen dat de stichting wel degelijk met de class action bezig was. Uiteraard tegen betaling. Klik hier! en lees de info over deze stichting die wij op dit moment nog niet in de categorie timeshare oplichting plaatsen. Wij houden u echter op de hoogte! De stichting blijft ook vragen om vrijwillige donaties. Echter in het geval van de collectieve actie tegen een timeshare resort is er geen sprake meer van een vrijwillige donatie maar van een verplichte bijdrage. Wie niet betaalt wordt niet geholpen. Timeshare oplichting of….?

 Timeshare oplichting – Wees voorzichtig!

Het lijkt op timeshare oplichting en het lijkt erop dat de Stichting ook hier probeert geld te verdienen aan de ellende van timeshare eigenaren. Er wordt niet vermeld hoe hoog dit bedrag is. Wat wel opvalt is dat ze ook op haar eigen website bedelt om geld, in de vorm van een vrijwillige donatie. Hij vermeld zelfs zijn bankrekeningnummer. Dit is uiteraard geen timeshare oplichting maar ons advies is wel om altijd voorzichtig te zijn met dit soort bedrijven of personen. Betaal geen geld vooraf, ook niet voor een zogenaamde Collectieve juridische procedure. Wij hebben al vaak geprobeerd contact te leggen met deze stichting, zij weigeren echter commentaar te geven en willen niet ingaan op vragen m.b.t. bovenstaande. Timeshare oplichting heeft grote gevolgen.

Timeshare oplichting of onschuldig?

Onderstaand m.b.t. timeshare oplichting een overzicht van de Cold Callers zoals gepubliceerd door TATOC en Mindtimeshare, die momenteel bekend zijn en waarvan men vanuit mag gaan dat ze geen goede bedoelingen hebben. Wij zetten echter wel grote vraagtekens bij deze lijsten. Aangezien het al vaak is voorgekomen dat er bedrijven opstaan waarvan inmiddels bekend is dat ze effectief timeshare eigenaren helpen en GEEN cold caller zijn. Wij vragen dan ook aan deze bedrijven om contact met ons op te nemen per email: advies@timesharehulp.nl – Op deze manier kunnen we concreet timeshare oplichting aanpakken.

Onderstaande Cold Callers en websites staan te boek als zijnde zeer Onbetrouwbaar. Meerdere slachtoffers hebben zich al gemeld bij ons. Vetgedrukt staan de bedrijven waarvan zich meer dan 20 personen zich bij ons hebben gemeld

Solution for timeshare (op NL nummer niet bereikbaar. Blijf weg bij dit bedrijf!!)
Autoridade Tributaria Aduaneira
Auxilium SA
British Travel Agency
Claim Cashback Europe
De Cotta McKenna & Santafé (FAKE)
Delux Travel Bristol
Emilio Aguilar Notarios SL
Gallardo
Get Rid Of Your Timeshare
Hamilton Frasier Limited
Jameston Properties
Max Travel
Michaels & Roberts Solicitors
Simone Mesa Martinez Abogados
SPDT
Yanez Solano

Gold Crown Tenerife Timeshare oplichting
Happy Days
Infinitus Resorts
Justice 4
K Hill and Bridge
Legal Prosecutors Ltd
Malaga British Consulate Office
S Solution
Global Networks
Sherlock Marketing
Slonce
Turner And Barnett Accountants
Wilson Gary
Zappa Management And Consulting Ltd –Timeshare oplichting – blijf alert!

1-2-1 Mediation
APS Financial
Blanco Saavedra
Central Notary Marbella
Craig Douglas Associates
DN Woolf Association
Estepona Travel SL
Hamilton & Leighton Solicitors SL
Icatf Online lawyers
Liberty Chase
Outlet Viajes
Ownership Release Services ltd ORS
Palacio de Justicia
Parker Associates
Serban & Associates
Timeshare Claims.co.uk

AB Solventia
Euro Finance
Morales y Garcia Notarios SL
Platinum Breaks
Univiajes SA
Viajes Viramundo SA

Atico Inmobiliare SL
Atlantis Travel Resale
Barton & Bailey Mediation Company
Great Getaways Tenerife
HMRC Mediation Company
Inmobiliaria Picaso
Legales de Hacienda
Legales de Notaria
MTF Group International Pte ltd
Owners Association
Ramon Mesa Gorrin
RDO Singapore FAKE
RMT Services Claims Company
SAML& Associates – S.A.M.L. & Associates
Sim Administration
Timeshare Exit and Release
Timeshare Relinquishment Services
Transatlantica S.A.

Timeshare oplichting

 

Facebooktwittergoogle_plus