RCI Timesharing

RCI timesharing

 

RCI timesharing vergroot omzet

RCI timesharing

RCI Timesharing doet dit met predictive analytics en grid computing.

Vaak wordt gezegd dat ‘locatie, locatie, locatie’ de drie belangrijkste kenmerken zijn van succesvolle vastgoedprojecten. Voor timeshare-overeenkomsten daarentegen is ‘waarde, waarde, waarde’ het mantra.

Elk jaar kunnen miljoenen RCI-leden hun timesharing in een resortlocatie voor een week omruilen voor een andere locatie uit het RCI Weeks-programma. Voorheen gebeurde dit op basis van één-op-één-uitwisseling, maar dit deed onvoldoende recht aan de waardeverschillen tussen de locaties en weken. “Met het zeer geavanceerde model dat we nu gebruiken kunnen we dynamisch waarde toekennen aan timeshare-weken op basis van onder andere vraag- en aanbodpatronen, seizoensinvloeden, resortpopulariteit en woningomvang. Dit alles op een zeer granulair niveau”.

RCI timesharing – hoe bedoelt u?

Rci werkt aan een vergroting van de bezettingsgraad. Dit houdt dus in dat Rci meer timeshare resorts bezet wil hebben. Absurd als men er over nadenkt. In zeer veel Rci timesharing resorts is veel meer verkocht dan dat er beschikbaar was. Dit geldt voor zeer veel timeshare resorts. Daarbovenop komt dat Rci zeer veel goede weken voor zichzelf heeft gehouden ( Skimming oftewel afromen) hierdoor was er al vrijwel geen beschikbaarheid meer voor de timeshare eigenaar die zijn week had gedeponeerd bij RCI en gebruik wilde maken van een ruilweek. De timeshare eigenaar kreeg en krijgt nog steeds vaak te horen dat er geen beschikbaarheid is bij de rci timesharing resorts.

Rci timesharing – misleiding

Uiteraard begint de ellende voor veel eigenaren van een rci timesharing op het moment dat ze verschijnen op een verkoop presentatie. De meeste mensen wisten( en weten) niet dat het hier een verkoop presentatie betrof. Hier kwamen ze echter zeer snel achter!

De misleidende verkoop duurt langer dan de vermeldde 90 minuten. De meeste verkoop presentaties duren ongeveer 3 a 4 uren. Vaak tegen de wil van de klant. De meeste timesharew resorts houden zich niet aan de timeshare wetgeving en hebben en volgen hun eigen, steeds wisselende regels en wetten. Regel 1: Zoveel mogelijk geld uit de zak vanm de klant trekken, op welke manier dan ook. RCI timesharing is gewoon weggegooid geld!

RCI bij Crown Resorts

Veel timeshare eigenaren zijn in de veronderstelling dat ze te maken hebben met RCI wanneer ze een vakantie doorbrengen in Zuid Spanje bij Crown Resorts. Er wordt hen hier een Ambassador lidmaatschap verkocht die een looptijd heeft van 364 dagen (waardoor het dus niet onder de timeshare wetgeving valt) en er dus om een aanbetaling mag worden gevraagd. Naast dit lidmaatschapje worden er ook RCI punten verkocht aan de timeshare eigenaar. Crowe Resorts trouwens staat bekend om zijn Buy-Sells, dit zijn verkoopwijzen waarbij de timeshare eigenaar wordt verteld dat Crown resorts de bestaande timeshare van de timeshare eigenaar in kwestie zal overnemen of verkopen indien deze RCI punten koopt bij hen. Trap hier niet in! U zult geld kwijt zijn aan de aankoop van deze RCI punten en uw huidige timeshare zal nooit worden verkocht! Blijf weg bij dit soort bedrijven.

Wilt u stoppen met uw timeshare en wilt u weten wat u hiervoor het beste kunt doen? Neem dan even snel contact met ons op. Ook indien u wilt weten of u in aanmerking komt voor een Timeshare Reclaim.