Timeshare Onderhoudskosten

Time share onderhoudskosten

Time Share onderhoudskosten

Time share onderhoudskosten zijn een bekend en berucht begrip. Time share – het delen van tijd. Men zou denken dat dit een goed en fijn systeem zou moeten zijn, helaas is de waarheid geheel anders. Time share met de daarbijbehorende time share onderhoudskosten, zoals het bedoelt was, komen we in de praktijk slechts zelden tegen. Veel meer horen we van de vele time share eigenaren dat het systeem niet meer werkt. Dat men wordt lastiggevallen door time share verkopers wanneer men gebruikt maakt van een time share vakantie. Hierbij komen dan nog eens de jaarlijks stijgende time share onderhoudskosten die men moet betalen. Time share lijkt een financiële last te worden voor de leden.

Time Share onderhoudskosten volgens contract

de stijgende time share onderhoudskosten vormen een groot probleem in deze dubieuze bedrijfstak. Men gaat een contractuele verplichting aan, waardoor men zich verplicht om de jaarlijkse time share onderhoudskosten te betalen. Het niet betalen van deze onderhoudskosten zal u in nog grotere problemen brengen. Het is daarom bijzonder opmerkelijk dat een Nederlandse stichting het advies geeft aan time share eigenaren om maar gewoon te stoppen met het betalen van deze time share onderhoudskosten! Recentelijk zijn de eerste time share eigenaren in Duitsland al voor het gerecht gedaagd door het time share bedrijf Enduria Travel op Gran Canaria. Hoe is het mogelijk dat deze stichting, ja inderdaad we hebben hier over dezelfde stichting die (mede) een collectieve rechtzaak heeft aangespannen tegen het bedrijf Palm Oasis. De deelnemers aan deze actie hebben hiervoor flink moeten betalen, om vervolgens geheel gedesillusioneerd te zien, dat deze rechtzaak uiteraard niet wordt gewonnen! Geld weg maar het time share eigendom niet weg! Deze stichting, zo hebben we gezien, is het afgelopen jaar wel vaker op een zeer negatieve manier in het nieuws gekomen.  Time share onderhoudskosten moeten uiteraard gewoon betaald worden. Niet betalen heeft geen enkele zin en werkt tegen u.

Time share annuleren

Time share onderhoudskosten

Indien u uw time share annuleren  wil, dan raden wij u met klem aan om goed na te denken voordat u met een bedrijf in zee gaat. LEES HIER de aandachtspunten op de website van het gerenommeerde bedrijf Timesharestop uit Nederland. Time share annuleren is voor hen een beroep. Hun uitgebreide expertise, vakkundigheid en enorme netwerk heeft al zeer veel time share eigenaren geholpen. Gelukkig hebben ook de gedupeerden van de bovengenoemde collectieve actie de weg gevonden naar dit bedrijf. Time share annuleren en daardoor stoppen met de jaarlijkse time share onderhoudskosten. Deze volgorde is de enige juiste.

De mededeling om te stoppen met het betalen van de jaarlijkse time share onderhoudskosten is een advies, gegeven door een Nederlandse stichting, waardoor zeer veel time share gedupeerden, nog veel meer gedupeerd raken. Wij vinden dit een zeer kwalijke zaak!

Heeft u iets ondertekend op vakantie waar u spijt van heeft? Neem dan snel contact met ons op.

Bent u al langer time share eigenaar en wilt u uw time share annuleren dan kunt u het beste contact opnemen met de firma Timesharestop uit Amersfoort. Wij van Timesharehulp zijn vrijwilligers en het ontbreekt ons aan de juiste middelen en mogelijkheden of netwerk om dit te realiseren voor u. Op alle andere time share gebieden kunt u bij ons gratis terecht!

Time share onderhoudskosten

Bent u in contact met een instantie, vraag dan altijd om verifieerbare referenties. Let erop dat het bij deze referenties niet gaat om personen die geholpen zijn toen ze nog in hun cool-off periode zaten.  Want u weet, tijdens de cool-off periode kunt u eenvoudig zelf het door u getekende contract annuleren, middels de brief die de timeshare bedrijven u meegeven.  Voelt u zich toch onzeker hierover, dan neemt u gewoon even contact met ons op. Wij help time share eigenaren binnen de cool-off periode geheel gratis, Wij vragen niet om een vrijwillige bijdrage voor het leveren van gebakken lucht. En wij weten dat het niet betalen van de time share onderhoudskosten geen manier is om uw time share te kunnen annuleren.