Timeshare annuleren – Persbericht.nu

Timeshare annuleren

De reden waarom veel timeshare eigenaren hun timeshare willen annuleren, is vanwege de steeds stijgende-, jaarlijkse onderhoudskosten. Dat er over deze onderhoudskosten niet wordt gesproken door de verkoper tijdens het aankoopproces of de verkoop presentatie is inmiddels wel duidelijk.

Steeds meer timeshare eigenaren komen in de financiële problemen door deze steeds verder stijgende-, jaarlijkse onderhoudskosten, die vaak met wel 8% – 12% omhooggaan per jaar. Dit is voor zeer veel timeshare eigenaren niet mer op te brengen. Er rest hun niets anders dan hun contract te annuleren. Maar juist hier schuilt het probleem.

Vrijwel onmogelijk om uw timeshare te annuleren

In deze voornamelijk Engelstalige timeshare industrie, is het vrijwel onmogelijk voor de timeshare eigenaar om zijn of haar timeshare contract te annuleren of te laten ontbinden. Dit komt voornamelijk door een gebrek aan know how bij de timeshare eigenaar. Het timeshare bedrijf weet dit ook en weigert iedere medewerking.

Laat uw timeshare annuleren door Timesharestop

Wilt u uw timeshare contract annuleren, neem dan contact op met ons op nummer: +31 33 2022 096 of bezoek onze website: www.timsharestop.nl

Wij garanderen uw timeshare contract ontbinding ook schriftelijk.

Lees meer

Source: Timeshare annuleren – Persbericht.nu