Timeshare annulering

Timeshare annulering

Voor de timeshare eigenaren die hun op zoek zijn naar een timeshare annulering, zijn er een aantal goede opties beschikbaar, bedrijven waarbij het belang van de timeshare eigenaar voorop staat en die effectief doen wat ze zeggen. Een timeshare annulering wordt door hen dan ook gegarandeerd. Ook al zijn ze afhankelijk van de timeshare resorts, een timeshare annulering of ontbinding wordt gerealiseerd door hen. Het ene bedrijf vraagt hier meer voor dan het andere maar het resultaat is er altijd. Timeshare annulering

Timeshare annulering – waar wel?

Er zijn diverse kleine bedrijven die uw timeshare annulering kunnen realiseren. Zowel in Europa als ook in de USA is de timeshare annulering mogelijk. En… ook als de verkoop van uw timeshare niet mogelijk is, zijn er kundige bedrijven die in ieder geval geld gaan terugvorderen voor u indien mogelijk. Hieronder een lijstje van aanbevolen bedrijven.


 1. Zeer goede begeleiding en adviesTimeshare annulering
 2. Expertise: Zeer hoog en divers
 3. Afhandeling: Compleet
 4. Kosten:Relatief laag
 5. Resultaat: Gegarandeerd en goed. Timeshare annulering wordt gerealiseerd. Soms een paar weken later dan veronderstelt. lage kosten en goede service. Altijd bereikbaar!
 6. Contactgegevens: tel.- +31 33 2022 096 , Hardwareweg 4, 3821BM Amersfoort

 1. Goede begeleiding en advies
 2. Timeshare annuleringLocatie: Portland – Main, USA
 3. Expertise: Goed
 4. Afhandeling: Compleet
 5. Kosten: Laag tot gemiddeld
 6. Resultaat: Goed. Timeshare annulering wordt gerealiseerd.

 

Timeshare annulering – waar niet!

Helaas zijn er ook een aantal die veel minder goed zijn en die we absoluut NIET aanbevelen: Met hun hulp zult u geen timeshare annulering realiseren.

Mindtimeshare:  Gefinancierd door de timeshare industrie. Profileert zich als consumenten advies orgaan. Terwijl hun eigenlijke doel misschien wel anders is.

Stichting TECIN: Bekend vanwege haar vele gepubliceerde leugens en de mislukte actie tegen Palm Oasis waardoor de deelnemers aan deze actie, veel geld hebben verloren. De gepubliceerde leugens zijn onlangs door Tecin gerectificeerd. Rectificatie lezen

Timeshare annulering


KwikChex Ltd & Timeshare Business Check: Is 1 bedrijf en handelen zelf als dubieus timeshare herverkoop organisatie. Doel is om de bedrijven die effectief optreden tegen de timeshare industrie in diskrediet te brengen. Op dit bedrijf komen we binnenkort uitgebreid terug.


 

Timeshare annulering