Timeshare fraude

Timeshare Fraude

Timeshare fraude

Timeshare Fraude is nog steeds een actueel onderwerp waar timeshare eigenaren nog steeds mee geconfronteerd worden. Zij worden plotseling door frauduleuze bedrijven gecontacteerd met de mededeling dat ze een koper hebben gevonden voor hun Timeshare eigendom. De bedrijven die zich bezighouden met dit soort timeshare fraude activiteiten komen en gaan en hebben eigenlijk altijd 1 ding gemeen. Ze bellen u uit het niets, dit noemen we Cold Callers, en zijn op een twijfelachtige manier aan uw gegevens gekomen. Het kan zijn dat deze gegevens van timeshare eigenaren verkocht worden door medewerkers van timeshare bedrijven of door andere instanties. Er zijn bijvoorbeeld verhalen bekend van eigenaren die geklaagd hebben bij bedrijven zoals Mindtimeshare

Timeshare fraude

Timeshare fraude niet altijd zichtbaar

Dat timeshare fraude niet altijd duidelijk zichtbaar is, dat is wel duidelijk. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de berichtgevingen van Mindtimeshare. Dit bedrijf dat gefinancierd wordt door de timeshare industrie, met name door de RDO, waarover HIER op onze website meer te lezen is. Hebben deze bedrijven wel het beste met de timeshare eigenaar voor, of dienen ze vooral en alleen hun eigen belangen? Dat wil zeggen hun eigen financiële belangen ten koste van de timeshare eigenaren.

Timeshare fraude blijven wij bestrijden

Indien u het slachtoffer bent geworden van een vorm van  frauduleuze praktijken m.b.t. uw timeshare, dan horen wij dit heel erg graag van u. Samen zullen we dan kijken naar mogelijke oplossingen. Onthoud altijd goed dat, mocht u benaderd worden door resale bedrijven, de verkoop van uw timeshare belang onmogelijk is momenteel. Zelfs gratis weggeven lukt momenteel niet meer.

Het blijft lastig. Echter wanneer iedere timeshare eigenaar zich zou realiseren dat zijn of haar timeshare geen waarde vertegenwoordigd, m.a.w. niet verkoopbaar is, dan zouden er veel minder gevallen van timeshare fraude voorkomen.

Bent u het slachtoffer geworden van dubieuze bedrijven die menen dat uw timeshare kan worden verkocht of getaxeerd, neem dan contact met ons op. WIJ HELPEN U!

Timeshare fraude

 


 

Source: Timeshare fraude | Timesharestop