Timeshare ontbinden

Timeshare ontbinden

Uw timeshare ontbinden en verder gaan zonder de dwang van een timeshare, die men niet kan gebruiken of die gewoon veel te duur is in vergelijking met andere manieren waarop men op vakantie kan gaan. Zijn of haar timeshare ontbinden is een must voor velen. Bij Timesharehulp geven we gratis online advies en/of hulp. De stap om die leidt naar het timeshare ontbinden zult u zelf moeten zetten. Wij geven u uiteraard alle handgrepen om dit met succes te doen, hetzij via een ontbindingsprocedure of via een Timeshare Reclaim procedure, wij kunnen u op de goede weg helpen om uw timeshare beëindiging mogelijk te maken of te realiseren. Onze kennis en daadkracht heeft al een groot aantal mensen op de goede weg geholpen. De weg naar een vakantie zonder timeshare. Uw timeshare ontbinden komt echter op de eerste plaats. Geen jaarlijkse onderhoudskosten meer en geen vervelende verkopers die u lastig vallen tijdens uw timeshare vakantie. Wij belichten de bedrijven die zeggen u te helpen bij uw timeshare probleem of die zeggen uw timeshare te ontbinden.

Timeshare ontbinden wordt moeilijk gemaakt

Dat u uw timeshare ontbinden wilt wordt niet door alle bedrijven met gejuich onthaald. Dat er een aantal bedrijven zijn die het blijkbaar niet erg prettig vinden dat u uw timeshare ontbinden wilt is wel duidelijk. De reden die hierachter zit hebben we elders op onze website al beschreven en kunnen we eigenlijk niet genoeg benadrukken. Aangezien velen hun timeshare ontbinden als een prioriteit zien. Zijn er een aantal organen in het leven geroepen om timeshare ontbinden te ontmoedigen en leden ervan af te houden om een timeshare reclaim procedure te starten.  Het zou eigenlijk helemaal niet moeilijk gemaakt moeten worden om uw timeshare te kunnen ontbinden. Het probleem ligt gewoon bij de timeshare bedrijven zelf! Deze willen natuurlijk niet dat leden stoppen met hun timeshare. Ze lopen hierdoor zeer veel inkomsten mis! Timeshare ontbinden wordt bijna onmogelijk gemaakt.

Timeshare ontbinden vanwege de volgende timeshare problemen  Timeshare ontbinden

U wilt toch ook uw timeshare ontbinden vanwege de volgende problemen?

  • Reden om uw timeshare te ontbinden is o.a. het gebrek aan beschikbaarheid! Het maakt niet uit wanneer u boekt. U krijgt niet waar u recht op zou moeten hebben. Tijdens uw aankoop werd er echter tegen u gezegd dat u de timeshare altijd en overal zou kunnen gebruiken. Wereldwijd! Ook hier ligt de oorzaak van het probleem dus bij de verkopende partij. Het timeshare Resort. Oftewel het lid van de RDO zelf.
  • Dit is een zeer goede investering, het zal gemakkelijk zijn uw timeshare weer te verkopen. Ook dit is onzin verteld door de de verkopende partij
  • De meeste eigenaren bij Silverpoint willen hun timeshare ontbinden. Silverpoint zegt: “Wij kopen de Timeshare van u terug over een paar jaar”.Vooral Silverpoint heeft zich(nog steeds) schuldig gemaakt aan deze vorm van investerings fraude. Ook Silverpoint is een lid van de RDO en wordt beschermd door uithangborden van de RDO.
  • U wordt lid van een exclusieve club, waar alleen timeshare eigenaren toegang tot zullen hebben. Het is inmiddels geen geheim meer dat de meeste timeshare resorts gemakkelijk kunnen worden gebruikt door niet-timeshare eigenaren. Werderom een leugen gedaan door leden van de RDO. Deze leugens worden ondersteund door een stichting in NL
  • Uw contract heeft geen einddatum of loopt zeer lang? Timeshare contracten zonder einddatum zijn onwettig. De maximale toegestane duur is 50 Jaar.Ook dit wordt verkocht door de timeshare resorts!
  • De jaarlijks stijgende onderhoudskosten waarover tijdens de verkoop niet of nauwelijks gesproken wordt! Bij vele timeshare eigenaren stijgen deze kosten snel! Dit zijn de primaire vaste en jaarlijkse inkomsten van de timeshare bedrijven en de RDO.  Deze stijgende kosten zijn voor velen een hoofdreden hun timeshare te ontbinden. Echter, timeshare ontbinden is niet eenvoudig. Volg altijd de vaste stappen! Neem hiertoe contact met ons op. Wij kunnen u eveneens informeren over de mogelijkheden om een Timeshare Reclaim procedure te starten

We weten nu allemaal wel dat de RDO geen betrouwbare instantie is voor timeshare eigenaren. De timeshare eigenaren die ontevreden zijn en zich ‘genomen’ voelen door de timeshare industrie en het overkoepelende orgaan de RDO. De wens hun timeshare ontbinden door te zetten is veelgehoord. Hoe verklaart men het, dat de problemen die veroorzaakt worden door de timeshare resorts, niet worden aangepakt?

Timeshare ontbinden – De vaste weg! Timeshare ontbinden

Kortom:

Indien u uw timeshare ontbinden wilt of u wilt een oplossing voor uw timeshare probleem dan raden wij u als eerste aan om helder na te denken over uitlatingen die gedaan worden door de diverse websites en/of bedrijven en stichtingen. Er zijn gelukkig voldoende mogelijkheden voor u als timeshare eigenaar om uw timeshare te kunnen ontbinden en genoegdoening te behalen. Neem contact met ons op en laat uw mogelijkheden bekijken.