Timeshare verkopen

Timeshare verkopen

Uw timeshare verkopen is vragen om ellende, men wordt een prooi voor de vele cold callers. Laat uw contract ontbinden via een ontbindingsprocedure of een Timeshare Reclaim procedure? Of blijft u liever op vakantie gaan met uw timeshare? Het is een afweging die steeds meer timeshare eigenaren maken momenteel. De meesten zijn geheel niet tevreden met hun timeshare lidmaatschap vanwege de enorme-, en steeds stijgende jaarlijkse onderhoudskosten. Of ze er nu wel of niet gebruik van maken, betalen moeten ze deze jaarlijkse lasten. Een ander bijkomend punt is dat ze vrijwel niet op vakantie kunnen gaan, daar waar en wanneer ze willen. Dit, terwijl hun heel wat anders was beloofd tijdens de aankoop van dit timeshare lidmaatschap. De timeshare verkopen zou voor menig timeshare bezitter een fantastische uitkomst zijn…. die helaas onmogelijk blijkt aangezien deze timeshare geen enkel kostenvoordeel meer heeft.Timeshare verkopen

Timeshare verkopen op een snelle manier?

We weten dat er tijdens de timeshare aankoop is gezegd dat het erg gemakkelijk zal zijn in de toekomst om uw timeshare te verkopen. Maar wie zou dit contract van u over willen nemen? Bedenk goed: Uw timeshare verkopen houdt in, dat iemand anders uw timeshare wil kopen. Met andere woorden, iemand anders zou er geld voor over hebben om uw langlopende timeshare contract, waarbij men verplicht is om de stijgende jaarlijkse onderhoudskosten te betalen, over te nemen. Wetende dat iedereen, dus ook de niet timeshare bezitter, dezelfde timeshare resorts kan boeken zonder lidmaatschap. Ja het is erg eenvoudig om via het internet deze resorts te boeken en er veel minder voor te betalen per week dan het bedrag dat timeshare eigenaren verplicht betalen d.m.v. de jaarlijkse onderhoudskosten. Is uw idee van timeshare verkopen nog steeds een haalbaar iets? Denkt u nog steeds dat u uw timeshare kunt verkopen? Nee natuurlijk niet! De enige manier om ooit nog iets terug te zien van het geld dat u heeft geïnvesteerd, is door middel van een onwettig verklaring van uw contract. Hierdoor zult u uw geïnvesteerde bedrag terug ontvangen. Of dit ook voor u mogelijk is en hoe u dit moet doen? Neem gewoon even contact met ons op.

Timeshare verkopen of gewoon uw timeshare aanbieden? Timeshare verkopen

Er zijn zeer veel sites die aanbieden en zeggen dat uw timeshare verkopen gemakkelijk haalbaar is. Vaak benaderen ze u als timeshare eigenaar met de mededeling dat ze een koper hebben gevonden. Maar… hoe komen deze bedrijven aan uw gegevens? Timeshare verkopen voordat ze uw gegevens hebben gekregen van u? Welke reden kunnen ze aangeven waardoor iemand uw timeshare zou willen kopen?…. Laten we over 1 ding duidelijk zijn: Deze bedrijven hebben niets goeds in de zin. Zij willen uw geld op een zeer lage en vage wijze binnenhalen. Gebruik makend van uw frustratie en ontevredenheid over uw eigen timeshare. U denkt op dat moment he, prima! ik heb veel geld betaald voor mijn timeshare, gelukkig kan ik er nog wat voor terugkrijgen. Het heldere verstand wordt uitgeschakeld en u gaat in zee met zo’n bedrijf, met als gevolg dat uw geld in hun zakken verdwijnt. Geld weg maar uw timeshare is niet weg. In de meeste gevallen zijn deze bedrijven ook niet meer te traceren. Onthoud daarom goed: Uw timeshare verkopen is gewoon niet mogelijk!

Uw timeshare verkopen of gratis aanbieden

Uw timeshare verkopen of gewoon gratis aanbieden, dit laatste doen al vele timeshare eigenaren. Wetende dat hun timeshare verkopen geen haalbaar iets is, besluiten ze het maar gewoon weg te geven. In de praktiojk blijkt dit echter hetzelfde resultaat te hebben. Mensen willen het nog net gratis als cadeau krijgen! Biedt uw timeshare aan voor de prijs van € 0,00 en wacht af of er iemand reageert. U kunt blijven wachten en ondertussen wel gewoon de jaarlijkse onderhoudskosten blijven betalen.

Uw timeshare verkopen of gratis weggeven is gewoon geen optie meer voor vele timeshare eigenaren. Neem contact met ons op en wij zullen u begeleiden uit uw timeshare nachtmerrie. Daar waar wij geen uitweg zien, roepen we de hulp in van onze collega’s van Timesharestop in Amersfoort. Deze weten heel erg goed dat timeshare verkopen alleen door oplichters wordt voorgesteld