Vacon Travel Group

Vacon Travel Group is weer een andere RCI Certificaten verkoper op Gran Canaria. In navolging van bedrijfjes zoals Liberty Holiday 2017 en het meer dan beruchte Enduria Travel, beide trouwens ook gevestigd op Gran Canaria, tracht deze gehaaide verkoper van lucht ook de vakantie certificaten aan de man te brengen. Dit gebeurd, zoals we gewend zijn van dit soort ondernemingen, met veel misleiding en leugens. Zodra de klant heeft betaald en de aankoopcontracten heeft ondertekend, zal het zijn geld niet meer terug ontvangen. In de contracten van Vacon Travel Group staat namelijk duidelijk vermeld dat gedane betalingen niet meer terug worden betaald bij annulering van het contract door de klant.

Vacon Travel GroupVacon Travel Group en Ferienexpert

De Vacon Travel Group hanteert identieke praktijken als Ferienexpert op Gran Canaria. Dit is ook logisch vanwege het feit dat het hierbij gaat om precies dezelfde mensen, allen bijzonder bekend in de timeshare wereld. Deze mensen weten als geen ander de timeshare wet te omzeilen door middel van de verkoop van producten waar de klant veel geld voor betaald en waarvoor zij geen enkele tegenprestatie hoeven te leveren en betaald geld door de klant nooit meer terug hoeven te betalen…. tenminste dat denken zij. Dezelfde houding werd lange tijd aangenomen door de timeshare industrie, tegenwoordig weten we, mede dankzij de vele timeshare reclaim rechtzaken, wat hen dit heeft opgeleverd.

Klanten worden op dezelfde wijze naar de verkooppresentatie gelokt als bij de diverse timeshare bedrijven. De verkopers die aanwezig zijn bij Vacon Travel Group zijn allemaal ex-timeshare verkopers die zijn blijven hangen in dit wereldje en geen enkel normen-, of waardenbesef hebben. Het gaat ze alleen maar om uw geld, de wijze waarop ze dit in hun bezit krijgen is niet relevant.

Het doel van Vacon Travel Group

Bedrijfjes zoals Vacon Travel Group fungeren als een soort leadgenerator voor de timeshare bedrijven. Zij verkopen vakantie Certificaten waarmee een klant fantastische vakanties kan boeken in 4- en 5 sterrenresorts wereldwijd. Dit voor zeer gunstige prijzen..denkt men althans.  Deze verkopers weet echter heel erg goed dat deze resorts nooit geboekt kunnen gaan worden. De enige resorts die de klant kan boeken met deze certificaten zullen een aantal timeshare resorts zijn waarmee dit soort bedrijfjes een afspraak hebben. Nadat klanten van bijvoorbeeld Vacon Travel Group of Ferienexpert tevergeefs hebben getracht hun droomvakantie te boeken met de aangeschafte certificaten, zullen ze ten einde raad dan maar in de overgebleven resorts boeken. Dit zijn dan de beruchte timeshare resorts waar de klant nog wel even mee moet doen aan een verplichte verkooppresentatie. Hierdoor heeft de timeshare industrie, die toch al zo enorm veel te leiden heeft door de aanhoudende timeshare reclaim procedures wederom een kans om met misleiding en leugens, een timeshare te verkopen aan de klant. Vacon Travel Group

Vacon Travel Group aankoop

Een aankoop bij bedrijven zoals Vacon Travel Group – Ferienexpert – Libery Holiday 2017 en/of Enduria Travel is gewoonweg weggegooid geld. Geld dat u beter had kunnen besteden aan een fijne vakantie voor u en/of uw kinderen.

Bent u in contact geweest met een van de genoemde bedrijfjes op Gran Canaria, neem dan even contact op met ons. Wij vernemen graag uw ervaringen en kunnen op deze wijze nog beter anderen van dienst zijn. Heeft u een aankoop gedaan bij Vacon travel Group, wilt u annuleren zonder verlies van uw geld? Neem dan ook even contact met ons op.